пʼятниця, 6 листопада 2020 р.

День миру

Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають Міжнародний день миру, свято, покликане змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити що-небудь заради спокою на Землі.  Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. До відзначення цього свята щороку долучається і наша школа.



З 21 по 25 вересня в школі проходили заходи до Міжнародного Дня миру. Молодші школярі на групі продовженого дня разом з вихователями малювали малюнки, створювали аплікації, виготовляли власноруч паперових голубів,як символ миру та духовного розвитку нації.До кожного паперового голуба діти прикріпили свої мрії, в яких бажають усім людям здоров’я, висловлюють прохання зберегти мир і спокій в Україні, бо хочуть радіти сонцю, квітам, зростати здоровими і щасливими. 



Педагоги-вихователі провели виховні години: "Я хочу миру", "Білий голуб миру, не забудь про Україну!", "Найбільше я хочу, щоб мир був у світі",

Міжнародний день миру надає можливість привернути увагу дітей та молоді до питань важливості миру і принципів гуманності, свободи, добра і поваги.Адже найбільше у світі щастя – це мир.

 

        Вихователь ГПД Клименко А. С.


Немає коментарів:

Дописати коментар